Ett Foto I Timmen 041115
   
 
  06.48  Morgon-TV. Börjar inte jobba förrän kl. 2, men sonen ska till dagis och innan dess ska ryggsäckar packas med varm choklad mm. Fotografering på dagis idag också så det gäller att ta höjd för eventuellt vägrar-att-ha-skjortan-på-mig-krångel.
   
 
  08.00  Skjortan är på, ryggsäcken packad och familjen är på väg. Maken ska till tunnelbanan, vi till dagis.
   
 
  09.00  Pratar med fåglarna en stund. Vi vet inte riktigt vad dom heter eftersom det är Theodors fåglar och han ändrar sig med en treårings logik varje gång man frågar. De 2 fågelpojkarnas första namngivning slutade i "Rebecca och Matilda". Därpå blev det "Tigrarna". Ett försök från vår sida resulterade i "Fanta och Loranga" - under en dag - innan det blev "Emil och Exit" efter mormor och morfars hundar. Där är vi nog nu, men vi törs inte fråga eftersom risken är stor att det blir ännu rörigare.
   
 
  10.00 Det blev visst lite för mycket tid vid datorn igen. Har 2 hemsidor och tidvis blir det en del jobb. Men det är svårt att slita sig, för det är mycket roligt!
   
 
  11.00  Fixar med mig själv och hemmet. Ska gå ut med soporna.
   
 
  12.00  På väg. SEB-huset ser otroligt grått ut en sådan här grå dag.
   
 
  13.30 Åt lunch på vägen och missade en timme. Framme vid jobbet som ligger mitt i skogen vid långtidsparkeringen på Arlanda. Nya flygtrafikledningsbyggnaden. Ser grå ut den också, men det är ett fint hus.
   
 
  14.30  Anar varför det var så grått ute. Vilket oväder!! Detta är utsikten från vårt enorma panoramafönster - vatten. Det man ser är helt enkelt det som forsar ner från taket. Blixtar och åska drabbade oss också - i november?! Det är rätt ovanligt!
   
 
  15.30  Utsikten från min arbetsplats - skiftledarpositionen. Vi har ännu inte flyttat till det nya huset utan kör ännu så länge bara skuggdrift i det nya systemet, och det var min arbetsuppgift för dagen.
   
 
  16.30  Tvungen att titta in på sidan och se om det blivit några fler inlägg idag.
   
 
  17.30  Kaffe på maten. Nu börjar det bli lite segt - inget händer idag. Systemet tuffar och går och min insats är minimal. Tur att inte alla dagar är så här!
   
 
  18.30  TRÅKIGT! Fixar ett nytt skrivbordsunderlägg till min inloggning. Tar en bild från min egen hemsida. Skrivbordsunderläggen ligger under Mammas Bilder och är i formatet 1024x768. Varsågod och ladda ner!
   
 
  21.30  Hoppade över ett par timmar pga dålig variation på motiven. Nu jobbet utifrån igen, på väg hem!
   
 
  21.30  igen. En liten bonusbild; Vi är väl förberedda på jobbet.....
   
 
  22.15  Skönt att vara hemma igen. Sonen sover sött och det är allmänt mysigt.
   
 
  23.15  Orkar nog läsa lite innan jag somnar. En trevlig bok för oss som växte upp på 80-talet, kanske ännu mer för killar än för tjejer, men mycket nostalgi är det! Hade faktiskt hunnit glömma bort begreppet "moviebox". Minns ni det?