Mina älsklingssaker
 

 

 
 

  November 2004

 
       
  På den här sidan finns dom saker som jag älskar mest just nu. Prova att klicka på bilderna och se vad som händer......  
       
  Till Brios tågsida Till Brios tågsida Lista med massor av nätbutiker som säljer Thomas & Friends

 

 

  Tåget är min absoluta favorit, alla kategorier. Självklart ska man i första hand köpa Brio om man kan - det är ju ändå originalet, men det finns också en hel del alternativ. Vi har gjort så att grundstommen kommer från Brio medan en del av tillbehören kommer från andra ställen. (Tips; Flytta runt muspekaren på bilden för att se de olika länkarna....)  
     
 
       
 

Mera lego!!

       
       
       
  Mitt lego är älsklingssaken nummer 2. Och det är väl inte så mycket att orda om, originalet är än så länge bäst!    
       
 
       
 
  Scooby-Doo kommer från Gunnars Hund och Katt i Uppsala. Mormor kom med den till mig och sedan dess har han varit en riktig favorit!  
     
  Scooby's coola sajt  
     
 
       
  Kossan är av arten Beanies. Här är några andra beaniesar.
     
  Annars är det här mina mys- favoriter som jag vill ha när jag sover. "Ankan", "Kossan", "Delfinen" och "Lammet". Jag är ganska sparsam med att döpa mina djur, utan håller mig till fakta.  
     
     
     
     
 
       
 
  "Zlatan-bollen". Jag fick den i våras under fotbolls-EM av mina kusiner och den är mycket populär. En av mina coolare prylar.  
     
     
     
     
 
       
  Till Bamse Disney!!!
  Och så är det mina filmer förstås..... Det är ju så skönt att sitta i fåtöljen en lördagmorgon och titta på en bra film och äta......  
     
     
     
     
 
       
 
  .....clementiner. Frukt är det bästa jag vet och jag kan äta hur mycket som helst! Det är tur att vi har så fina äpplen i trädgården tycker jag! Jag ÄLSKAR äpplen!  
     
     
     
     
 
       
 

 

   
  Och så sist men inte minst: NAPPEN! Den kan jag inte leva utan. Hur ska det gå när tomten kommer och vill ha mina nappar?